cropped-Elmik-226

Solarni paneli - off-grid i on-grid

Želite da smanjite troškove u svojoj firmi ili domaćinstvu? Nestabilne cene energenata sve više utiču na kupovnu moć gradjana i dolazi vreme kada će jedini sigurni biti oni koji su nezavisni od skokova cena na tržištu.

🌞 Sunce je Besplatno Gorivo: Naši stručnjaci će vam pomoći da iskoristite najmoćniji izvor energije - sunce. Instalirajte solarni sistem i smanjite svoju zavisnost od tradicionalne električne mreže.

🏡 Kuća, Poslovni Prostor, Farma - Bez obzira gde živite i radite: Naše sisteme prilagođavamo svim Vašim potrebama. Bez obzira da li je u pitanju dom, poslovni prostor ili poljoprivredno gazdinstvo, mi vam pružamo efikasna rešenja.

💰 Ušteda na računima za struju: Investicija u solarne panele donosi dugoročnu uštedu. Gledajte kako se vaši računi za struju smanjuju, a Vaš novčanik raste.

🌳 Ekološki odgovoran Izbor: Smanjite svoj ekološki otisak i doprinesite očuvanju prirode. Solarni paneli su čist izvor energije bez emisija štetnih gasova.

🛠️ Kvalitetna ugradnja i održavanje: Naš tim stručnjaka će pažljivo isplanirati i instalirati Vaš sistem, osiguravajući maksimalnu efikasnost. Takođe, nudimo redovno održavanje kako bi vaši solarni paneli radili besprekorno.

Solarni paneli

Punjači za električna vozila

Električna vozila su budućnost, a Elmik Inženjering je vaš ključ za glatku vožnju! Mi pružamo brzu i pouzdanu uslugu ugradnje punjača za EV kako biste bili spremni za budućnost.

🏠 Kućna i poslovna rešenja: Nudimo punjače za električna vozila za Vaš dom ili poslovni prostor. Uz nas, možete puniti svoje vozilo iz udobnosti svog doma ili tokom radnog dana.

💡 Smanjite Troškove Vožnje: Pređite na električna vozila i smanjite svoje troškove! U proseku vozači prelaze do 50km dnevno svojim privatnim vozilom što je daleko ispod dometa savremenih električnih vozila. Treba dodati da se i potrošnjom električnog automobila 15kWh/100km, što je oko 190 dinara, u poredjenju sa automobilima sa dizel ili benzinskim motorom, čija potrošnja je 5-10l /100km ( 800-2000 dinara), ostvaruju ogromne uštede na dnevnom nivou. Uz pomoć naših partnera možemo Vam pomoći i pri kupovini polovnog električnog automobila iz uvoza.

🌱 Zaštita okoline: Odabirom električnog vozila doprinosite smanjenju emisija gasova koji izazivaju efekat staklene bašte i očuvanju planete za buduće generacije.

🛠️ Stručna ugradnja i tehnička podrška: Naš tim stručnjaka će Vam pomoći da odaberete pravi punjač u skladu sa Vašim potrebama i izvršiti ugradnju i puštanje u rad. Takođe, stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nedoumice.

Punjač